12 maaliskuuta 2013

Muistikirjamaaliskuu, Vilman keittiössä ja lainaus Stam1nalta


Onko tervettä, että hekottelin eilen itsekseni tehdessäni tuota ruokalistaa? JA vielä tänäänkin tuo lista pistää jostain syystä hymyilyttämään. Eilinen oli todellinen fine dining päivä, olen niin ylpeä itsestäni!Tämän päivän tehtävänä oli kirjoittaa sivulle lempilainaukseni. Olisi mielenkiintoista tietää kenen päästä tämä Nocebon kansilehdestä nappaamani ajatelma on. Jotain pskykologiasta tuttua tuossa ajatuksessa on myös.
Häpeä on muutenkin mielenkiintoinen aihe. Yhteiskunnan normit muokkaavat sitä ja sitä kautta häpeä ja sen pelko rajoittavat yksilöiden tekemisiä ja olemisia. Kuitenkin kaikki "suuret" ihmiset ovat ainakin jossain määrin tehneet asioita häpeään joutumisen ja nolatuksi tulemisen vaarasta huolimatta. Saattaisi olla ihan oman päänkin kannalta hyvä tutustua lainauksen ideaan lähemmin.

Taustan kimulit tulivat mukaan sivulle, kun selasin vaatekuvastoa. Bikinikuvien kohdalla ajattelin, että minusta ei todellakaan olisi mallin työhön, vaikka vartalo olisikin malli-ihanteen mukainen. Ensinnäkin minua hävettäisi keikistellä vähissä vaatteissa kameran edessä, tilanne on suoraan painajaisunesta. Sen lisäksi saisin slaagin, kun ne kuvat tulisivat vastaan jossain. Kunnioitan malleja kun tiedän, että minusta ei todellakaan olisi siihen hommaan.

Ja miksi tasa-arvo ei toteutunut tuossakaan kuvastossa? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti