04 maaliskuuta 2013

Muistikirjamaaliskuu: kevään odotusfiilikset sekä Tarvitsen vs Haluan

Päivitystä Muistikirjamaaliskuun tehtäviin täältä lomailun keskeltä. Kuvat on otettu puolipimeässä semmosella pokkarinrämällä, joten tähän on laitettava paskakuva varoitus!

3.2. tehtävänä oli mietiskellä keväänodotusfiiliksiä. Sain aikaiseksi sekavahkon, melkein esseepituisen tekstin keväästä, sekä plussat ja miinukset listan. Sotkin sekaan kevään värejä, keltaista ja vihrää ja päätin että sivu on valmis. Kuvatessa vihreän värit tosin katosivat jonnekin.


4.2 tehtävänanannossa käskettiin listaamaan asoita joita tarvitsen ja joita haluan. Tämä tehtävä on mielestäni hämäävän yksinkertainen ja laittoi salakavalasti mietiskelemään vakaviakin asioita. Ehkä tamä lomailu kuitenkin vaikuttaa päähän siten, että mitään kovin syvällisiä en jaksanut raapustella, vaan menin (lähes) sieltä missä aita on matalin... Lisäksi sivun sommittelu prakaa pahasti. Siivet tosin onnistuivat mahtavasti.


Tämän loman muistikirjailut on muuten pelastanut tuo ylemmän kuvan alareunassa pilkottava vesisäiliösivellin (tai miksi sitä nyt pitäisi kutsua). Se auttaa kummasti noiden vesiliukoisten kynien levittelyssä näin poikkeusolosuhteissa. Minulla on ikävä askarteluarsenaaliani.
 
Kävin katselemassa muidenkin Muistikirjamaaliskuuhun osallistuneiden tekemiä sivuja ja oli mukava huomata huinka erilaisia asioita ihmiset noiden tehtävänantojen pohjalta tekevät. Me emme ole samasta muotista, eikä meidän tarvitsekaan olla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti