16 maaliskuuta 2013

Muistikirjamaaliskuu, kunniamerkki, päivän lempparit, kauppalista ja paljastus

Tässä postista löytyvät siis Muistikirjamaaliskuun päivät 13. - 16.

Kolmantenatoista päivänä tehtävänä oli myöntää itselle mitali tai kunniamerkki.

Itsekriittisenä ja täydellisyyteen pyrkivänä ihmisenä oli todella vaikeaa keksiä, että mistä minä nyt ansaitsisin mitalin. Yritän kuitenkin olla aina muita kohtaan hyväsydäminen ja kiltti,  joten annoin itselleni sydänkunniamerkin. Hyvä minä -tekstillä yritän muistuttaa itseäni, että olen minäkin joissain asioissa ihan hyvä.Kunniamierkin tein ihan oikeasti. Pohjana on kanttinauhaa, koristeena pitsinpätkä ja sydämen virkkasin jämälangasta. Ja tekstit raksuttelin uudella Dymollani. <3 (Juu, koetin pyristellä vastaan, mutta pakko se oli ostaa..)


Neljännentoista päivän tehtävä oli kertoa senpäiväisistä lempiasioista. Sinä päivänä kerkesinkin tehdä aika paljon asioita. Tästä unohtui kevään ja kesän kasvatusten suunnittelu.


Viidentenätoista päivänä oli aiheena ostoslistojen keräily. Minä en kirjoita ostoslistoja paperilapuille. Ne jäävät joko kotiin tai hukkuvat laukun tai taskujen syövereihin. Käsivartta taasen ei ole niin helppo kadottaa. :) Tein pitkästä aikaa tuollaisen 5 minuutin piirustusharjoituksen.

Kädeteni muistilistassa luki silloin tällainen lista: Maitoa, multaa, istutusruukkuja ja RUOKAA! Tänäpäivänä listassa taas lukee: Lamppu vessaan, ruokaa ja maitoa.Tämän päivän tehtävänä oli tehdä jokin paljastus. Minun paljastukseni on tässä.
Sormia syyhyttää eniten sellainen vähän laineileva ja pörröinen heviletti. :D

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitosta Anu! Ihanaa saada palautetta ja kommentteja. :)

   Poista
 2. Onpas hieno kunniamerkki!

  Nykyään kirjoitan listoja, mutta käsiin kirjoittaminen on tuttua opettaja-ajoilta. "Ei saa piirrellä muualle kuin paperille", sanoin oppilailleni ja omat kädet oli täynnä töheryksiä kaikesta muistettavasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin Mama Elf kommentista.

   Ihan niinkuin minullekin olisi äiti, hoitotäti tai/ja opettaja sanonut, että käsiin ei saa piirrellä, koska siitä voi saada verenmyrkytyksen, syöpää, näppyjä, ihottumaa, ruton, halvauksen ja raaja joudutaan amputoimaan.. Valehtelivat penteleet! (KAI?) :D

   Poista
 3. Hieno kunniamerkki! Kelpaisi asusteeksikin tuollaisenaan...
  Kauniita on muutkin sivut :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos L. Saatan minä tuon jonkin paidanrintamukseen asentaakin.
  Vai onko liian omahyväistä kulkea 'Hyvä minä' -teksti esillä??

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. He, mietippä minua jollain raskaamman musiikin festareilla.. :D

   Poista
 6. Voi miten kivoja. Olet varsin taitava piirtämään, ihania nuo piirrokset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju kommentistasi.
   Joskus aikaisemmin on tullut piirreltyä enemmänkin, mutta viimeaikoina harrastus on ollut vähän jumissa. Tämä muistikirjailu on kuitenkin palauttanut innostusta.

   Poista
 7. Aivan ihania! Superkaunis mitali! Ja kylläpä olet taitava piirtäjä! Hauska tunnustus myös :)

  VastaaPoista