06 huhtikuuta 2013

Viimeaikojen pieniä näperryksiä

Nämä jutut olen tehnyt helmi-maaliskuussa, mutta niistä ei ole ollut yksistään blogitekstin aiheeksi. Halusin kuitenkin laittaa kuvat tänne, koska tällaisia pienempiä juttuja tulee tehtyä aika paljon ja nekin ansaitsevat tulla esitellyksi.

Kastekortti Kallelle ja Ollelle
Serkku sai hiljattain kaksoset ja kastejuhlaa varten ei tahtonut löytyä sopivaa korttia kaupasta. Silppusin Marimekon kuvaston josta löytyi kivoja värejä ja tuloksena oli tällainen kortti. Kaksospojat ovat muuten samat tyypit, kuin tässä postauksessa. Kaste oli erittäin koskettava ja pojat olivat ihania. Toivon kaikkea hyvää heille ja heidän perheelleen!

Pyyhekumeista kaiverrettut leimasimet
Nämä pyyhkäreistä kaiverretut leimasimet tein Swap-Botin kirjevaihtoa varten ja ne lähtivät jo muistaakseni kohti Alankomaita. Ekat kaivertamani leimasimet muuten. Ihan mukava noita oli tehdä, mutta kumi tylsytti linokaivertimeni aika tehokkaasti. Nyt pitäisi keksiä, millä ne saa takaisin teräviksi...

Vetoketjuruusuja
Nämä ovat taas sellaista mukavaa joutoajan hommaa. Näiden ompelulla saa tosin sormet aika äkkiä jumiin ja reijitettyä. Ruusujen taustalle olen ommellut hakaneulat.

Hama-kuulokkeet
Törmäsin jossain blogissa sellaiseen ideaan, että tyyppi oli päällystänyt kuulokkeidensa johdot Hama-helmillä. Minultakin löytyi pohjattomista varastoistani Hama-helmiä ja ajattelin eräänä tylsänä iltana tehdä saman. Minun johtoni on nyt violettien helmien peitossa. Yksi valkoinen helmi merkkaa oikeanpuoleista kuuloketta. Tykkään! Eikä johto mene enää niin helposti solmuunkaan.

Käsipyyhekirjonta
Kokeilin pitkästa aikaa kirjontaa käsipyyhkeen kulmaan. Kirjoin vapaalla kädellä ja tuloksena oli tuommoinen puu. Ehkä kevät kasvattaa sille lehdet joku päivä?
Tarkoitukseni on kuitenkin ensin testata mitä puulle tapahtuu pesussa.

 
Sieniamigurumi
Ensimmäinen tai toinen ikinä virkkaamani amigurumi. Jämälankatyö.

Muistisuoja
Ulkoinen kovalevy reissaa välillä melko monessakin paikassa mukana, joten tärkeitä tiedostoja suojaa nyt Marimekon kankaasta ommeltu ja topattu pussukka. Siinä pysyy myös johto mukana. Kangaspala ja sisuksen toppaus ovat jämpaloja.

Tuisku ja laskiaispullat
Ja viimeisenä kuva Tuiskusta ja laskiaispullista (joita ei tehty laskiaisena), koska myös Tuisku tietää mikä on hyvää (ja epäterveellistä)!

ps. Minulla on koirakuume. Taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti